Holma

Een betaalbare buitenkeuken.

Holma is gemaakt van zwart gebeitst grenenhout. De duidelijk zichtbare knoesten vormen een decoratief element en versterken het design. Alle materialen zijn zorgvuldig geselecteerd – van het duurzame laminaatblad tot het beslag en de schroeven van gegalvaniseerd staal. De combinatie van industriële look en fijne details zorgt voor een harmonieuze mix met een duidelijk Scandinavisch tintje. 

Bellac

Een modulaire keuken met een luxueus granieten blad.

Bellac is gemaakt van gelakt aluminium en beschikt over een granieten werkblad. Deze keuken biedt je ongekende mogelijkheden om een buitenkeuken op maat samen te stellen. Werkblad, gootsteen en hoekdelen zijn volledig apart. Zo kun je een versie creëren die perfect bij jouw behoeften past. Dankzij de verstelbare poten staat de keuken steeds stabiel, zelfs als de ondergrond ongelijk ligt. Verkrijgbaar in wit of zwart.

Coldstream

Een roestvrije keuken met een fraai design.

Coldstream is de ideale buitenkeuken voor wie houdt van strak, minimalistisch design. De draagbare keuken in zwart aluminium met roestvrijstalen blad, gootsteen en kraan zal aan al je verwachtingen voldoen. Je krijgt ook een stevig werkblad voor al je rauwe producten en grote wielen om de keuken gemakkelijk te verplaatsen. Achter de schuifdeuren is er heel wat handige opbergruimte en dankzij de hangers aan de zijkanten kun je gemakkelijk en overzichtelijk je grillgerei kwijt. 

Figalia

Een droomkeuken in warm teakhout.

Op zoek naar een draagbare buitenkeuken in fraai teakhout met een blad van duurzaam steencomposiet? Figalia is precies wat je zoekt. Bovendien heeft deze keuken een stevig werkblad, een roestvrijstalen gootsteen en kraan en grote wielen om de keuken gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Achter de elegante schuifdeuren met latjes zit heel wat handige opbergruimte verborgen en de slim geplaatste hangers aan de zijkanten zijn perfect voor je grillgerei.