Wil je je foto's met ons delen?

We vinden het altijd leuk als iemand zijn/haar foto's en video's van Brafab-buitenmeubels deelt.Als je je foto's met ons deelt, kunnen we deze tonen op onze website, sociale media-kanalen of in andere marketingcontexten.

#yesBrafab

Als we denken dat jouw foto's onze andere klanten kunnen inspireren, sturen we je een verzoek onder de foto. Als je ermee akkoord gaat dat we je foto gebruiken, beantwoord dan ons bericht met #yesBrafab. Als we meerdere foto's willen gebruiken, sturen we per afbeelding een verzoek, die je vervolgens kunt goedkeuren met #yesBrafab.
Wanneer we de foto publiceren op de website of andere kanalen van Brafab, verwijzen we altijd naar het Instagram-account van de maker.

Door op ons verzoek te reageren met de hashtag #yesBrafab, ga je akkoord met het volgende: Je verleent Bra Fritidsprodukter AB (556427-4099), een niet-exclusieve, royaltyvrije toestemming om afbeeldingen/video's/berichten (hierna "foto's") waarop je #yesBrafab hebt geantwoord, te gebruiken op de website, sociale media en in e-mails. Brafab kan echter nooit het eigendom van je foto's claimen, maar heeft alleen het recht om ze te gebruiken voor marketing op hun kanalen. Je bevestigt en garandeert hierbij dat je de volledige rechten over je foto's bezit of beheert, dat je toestemming hebt gekregen van personen die eventueel op je foto's staan om de rechten over te dragen, en dat het gebruik van je foto's door Brafab geen inbreuk zal maken op de rechten van derden of enige wet overtreden. Daarnaast verklaar je dat je een persoon bent (dus geen bedrijf), en dat je minimaal 18 jaar oud bent of toestemming van je ouders hebt.
Je ontheft hierbij Brafab AB van alle verplichtingen om je te betalen voor het gebruik van je foto en voor de intellectuele eigendomsrechten daarop in verband met het hierboven beschreven gebruik. Daarnaast vrijwaar je Brafab AB en alle personen die namens Brafab AB handelen hierbij voor alle mogelijke claims, eisen en aansprakelijkheden, van welke aard dan ook, in verband met het gebruik van de foto zoals hierboven beschreven.
In het geval van een eventuele publicatie, kunnen we in sommige gevallen het bericht aanpassen ten opzichte van het origineel.

Als je je bedenkt
Je kunt je goedkeuring op elk moment intrekken door contact met ons op te nemen via info@brafab.se. De foto's worden dan uiterlijk binnen 14 dagen verwijderd.