Zorgzaam in alles wat we doen

Brafab is een familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar bestaat. Een van de pijlers van ons succes in de loop der jaren is ook ons leidmotief:zorgzaamheid. Voor ons betekent zorgzaamheid niet alleen dat we oog hebben voor onze medewerkers, leveranciers en klanten maar ook aandacht besteden aan vormgeving, materiaalkeuze, productie, aan welke impact ons bedrijf heeft op onze omgeving.  

Bij Brafab zijn we ervan overtuigd dat onze langetermijnsvisie en onze focus op duurzaamheid ons leiden naar nieuwe zakelijke opportuniteiten die een solide groei genereren. We weten hoe belangrijk de rol is van het bedrijfsleven om zowel op wereldvlak als in eigen land milieudoelstellingen te halen. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid en willen we bijdragen aan een betere toekomst.

Voor ons betekent duurzame ontwikkeling dat we naar het geheel kijken, namelijk naar de manier waarop de meubels die we produceren en verkopen op hun beurt mens en milieu beïnvloeden. Bij ons staat duurzaamheid altijd centraal in de hele waardeketen, van productie tot consumptie. In ons werk blijven we hier ten volle op inzetten.