Laat je inspireren door de catalogi van Brafab.

De afgelopen jaren zijn onze buitenomgevingen steeds belangrijker geworden. Wat vroeger gewoon een terras was, is nu een extra woonkamer geworden waar we van genieten als het weer het toelaat. Dingen als comfort en esthetiek zijn minstens even belangrijk geworden bij het kiezen van buitenmeubilair als bij het inrichten van het interieur. Bij Brafab juichen we dit toe, en willen we onze passie en expertise over de mogelijkheden van buiten zijn delen – wat we hopen te bereiken met ons magazine Brafab Thinking Outside en onze catalogus Brafab Collection 2023.
 
Als je wilt kunnen bladeren in fysieke exemplaren, bezoek dan een van onze verkooppunten of stuur een e-mail naar thinkingoutside@brafab.se waarin je aangeeft of je de catalogus of het magazine wilt (of beide), en waar we het naartoe kunnen sturen. 

Catalogus Collection 2023

Hieronder vind je de digitale versie van onze catalogus Brafab Collection 2023. Wij zijn trots op ons assortiment en tonen al onze collecties in de catalogus, maar niet alle producten. Elke collectie heeft een QR-code waarop je kunt klikken om meer informatie te krijgen en alle producten uit de collectie te zien.

 

Magazine Thinking Outside

Hieronder vind je de digitale versie van ons magazine Brafab Thinking Outside. Blader, lees en laat je inspireren door diverse artikelen en tips om uw buitenomgeving zo aangenaam mogelijk te maken.