Brafab Thinking Outside   

Buiten is het nieuwe binnen, het is duidelijk 2022. Wat is er heerlijker dan op een zwoele zomeravond met vrienden buiten zitten, of in de herfst in je eentje met een boek en een dekentje? Onze buitenomgevingen worden steeds belangrijker voor ons en de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Wat vroeger slechts een terras was, is nu een extra woonkamer waar we zowel ontspannen, koken als gezellig samen zijn.

Bij Brafab zijn we heel goed in het creëren van gezellige buitenomgevingen, zowel voor in de zomer als tijdens de iets koudere maanden van het jaar. Wij delen graag onze kennis en betrokkenheid en brengen daarom het magazine  Brafab Thinking Outside  uit. Dit magazine geeft je veel ideeën en inspiratie over kleur, vorm en functie, maar ook duidelijk advies over hoe je je buitenmeubels het beste kunt onderhouden, waar je aan moet denken voordat je een nieuwe loungeset of eettafel koopt en hoe je je terras het beste kunt inrichten zodat deze optimaal aan je wensen voldoet.
Breidt je huis uit naar buiten, met ruimte voor zowel ontspanning als gezelligheid! Wij helpen je het juiste te vinden.

Hieronder vind je Brafab Thinking Outside in digitale versie - de fysieke versie is verkrijgbaar bij onze retailers. Als je interesse hebt in een exemplaar, mail dan je naam en adres naar:  thinkingoutside@brafab.se