Accessoires voor een knus gevoel

 

Planten, decoratieve kussens, lantaarns en plaids... vaak zijn het die kleine details die een terras compleet en gezellig maken. Ongeacht je stijl en je behoeften, bij ons vind je een uitgebreid gamma accessoires om je terras helemaal af te maken!

Knus met textiel

De beste manier om je terras gezellig te maken is textiel gebruiken voor de inrichting. Laat je fantasie de vrije loop! Fleur je loungeset op met kussens, leg een comfortabel kussentje op de stoelen van je eettafel en voorzie hier en daar wat plaids, zo geniet je nog langer van de zomeravonden. Vergeet ook de vloer niet te verwennen. Onze duurzame matten in synthetisch polypropyleen geven je het knusse gevoel van katoen: aangenaam voor de voeten en mooi om naar te kijken!

Creëer een binnengevoel buiten

Wil je om esthetische redenen of als beschutting een overdekking in je tuin? Bij ons vind je diverse oplossingen. Met een paviljoen of pergola kun je een gezellige plek in je tuin creëren waar je bij alle gelegenheden kunt genieten. Onze parasols zorgen voor heerlijke schaduw op warme zomerdagen.

Zorg voor licht

Ook als het donker wordt, kun je nog genieten van je terras. Laat de avonden langer duren met lichtslingers en kaarsen die je terras laten baden in een warme gloed! Bij ons vind je lantaarns in verschillende materialen en kleuren die zorgen voor de juiste sfeer.